Uči za život a ne za ispit!

Auto škola “Blok Plus” je osnovana pod imenom “Ada” 1994. godine , a 1. januara 1999. je promenila naziv u “B plus”. Od početka postojanja sedište auto škole je na Novom Beogradu, u Bloku 44, u Nehruovoj 51, TC “Piramida plus”, lokal 11 u pirzemlju. Danas se otvara pod nazivom “Blok Plus” na novoj adresi Vojvođanska 111, lokal 1.

Auto škola Blok plus pomaže da steknete sigurnost i samopouzdanje koje je neophodno da biste sigurno i samostalno vozili

Obuka vozača se vrši na celoj teritoriji Beograda. Posle obuke kandidati su spremni da samostalno upravljaju vozilom
Kandidati dobijaju materijal za uvežbavanje testova kojima su obuhvaćena sva pitanja koja se mogu pojaviti na teoretskom delu vozačkog ispita. Na ovaj način se povećava kvalitet pripremljenosti kandidata i sigurnija prolaznost na ispitu.
Posebno izdvajamo to da naša škola nudi veoma povoljne cene,a plaćanje se može izvršiti u 3, 6, 9 i 12 mesečnih rata čekovima ili na 12 rata kreditnim karticama.
Obuku vrše licencirani, stručni instruktori. Naša škola nudi i mogućnost održavanja časova subotom.

Tu smo zbog Vas!

Auto škola “Blok Plus” je osnovana pod imenom “Ada” 1994. godine, a 1. januara 1999. je promenila naziv u “B plus”. Od početka postojanja sedište auto škole je na Novom Beogradu, u Bloku 44, u Nehruovoj 51, TC “Piramida plus”, lokal 11 u pirzemlju. Danas se otvara pod nazivom “Blok Plus” na novoj adresi Vojvođanska 111, lokal 1.

Auto škola Blok plus pomaže da steknete sigurnost i samopouzdanje koje je neophodno da biste sigurno i samostalno vozili.

Copyright © Auto škola BLOK PLUS 2018