Blok Plus Instruktori

Instruktor je najvažniji adut jedne auto škole. Iz tog razloga mi strogo vodimo računa prilikom zapošljavanja novih instruktora. Svi naši instruktori striktno poseduju licence i sertifikate koji im omogućavaju bavljenje tim poslom.

Inovativan pristup

Odnos instruktora vožnje sa polaznikom mora biti zasnovan na poverenju. Obzirom da je svaki polaznik individua za sebe, da svako razmišlja na svoj način i da se svakom polazniku treba obraćati na specifičan način, naši instruktori su prošli psihološke testove koji daju dozvolu za bavljenjem tim poslom. Kod nas je sve podređeno tome da se polaznik oseća poštovano i ugodno, a sa druge strane pozitivno usmereno.

Fleksibilan raspored

Ukoliko imate tesan i specifičan raspored obaveza, ukoliko ste stalno zaposleni ili pohađate školu ili fakultet, sa našim instruktorima se možete dogovarati oko svakog termina za časove vožnje. Raspored može biti veoma fleksibilan, od ranih jutarnjih časova do kasnih večernjih, uz mogućnost spajanja u blok-časove.

Kako izabrati instruktora vožnje???

Dobar instruktor vožnja mora biti vrhunski profesionalac u svom poslu, a prioriteti mu moraju bit stručna i zanimljiva obuka za polaganje vozačkog ispita. Pored toga, dobar instruktor mora biti:

  • Odgovoran, pedantan i tačan
  • Pošten i korektan u odnosu sa kadidatom
  • Dobar pedagog
  • Sposoban da prenese znanje
  • Uzor u vožnji u odnosu na druge učesnike u saobraćaju

Licencirani, stručni, profesionalni i ljubazni instruktori auto škole “Blok Plus” će Vam pomoći da savladate tehniku vožnje i poznavanje saobraćajnih propisa, da i Vi kao vozač motornog vozila B kategorije možete samostalno da učestvujete u saobraćaju.